تبلیغات
طعم زندگی - خورشت قیصی
طعم زندگی
بیایید طعم خوبی به زندگیمون بدیم.
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من



این خورشت بر خلاف تصور اصلا شیرین نیست و طعم ملس دلچسبی داره.ترکیب عطر خوش قیصی با لعاب آلو و ترشی زرشک تو این خورشت فوق العاده است.به به .
مواد لازم:
گوشت خورشتی 30 تکه
آلو خورشتی 1 فنجان
قیصی 1 فنجان
زرشک 1/2 فنجان
رب 1 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
روغن 1/2 فنجان
زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری
پیاز درشت 1 عدد
نمک فلفل و زردچوبه

این خورشت با روشهای مختلف تهیه می شه که به نظر من این بهترین دستور است.بعضی ها درون خورشت لپه می ریزند .تو بعضی دستورها آلو نیست ووووو.اما روش تهیه :پیاز داغ می کنیم و زردچوبه را درون آن می ریزیم.گوشت را در پیاز داغ تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.بعد فلفل سیاه را می ریزیم و رب را هم اضافه می کنیم تا رنگ بدهد.حدود 6 لیوان آب جوش درون خورشت می ریزیم و می گذاریم تا دوباره جوش آید.شعله را کم می کنیم در قابلمه را می بندیم تا گوشت کاملا بپزد و اندازه 2 لیوان آب آن باقی بماند.قیصی و آلو را که از یک ساعت خیس کرده ایم با 1 قاشق روغن تفت می دهیم و درون خورشت می ریزیم.زعفرا ن را هم اضافه می کنیم واجازه می دهیم تا خورشت نیم ساعت دیگر بجوشد.آبلیمو و شکر را با هم مخلوط می کنیم و به خورشت اضافه می کنیم.زرشک را هم 15 دقیقه خیس می کنیم و درون 1 قاشق روغن تفت می دهیم و بعد از کشیدن خورشت در ظرف سرو زرشک را روی خورشت می ریزیم.نکته:قیصی و آلو باید در خورشت نرم باشد و براحتی با قاشق نصف شود.اگر قیصی شما خیلی خشک بود مدت بیشتری آن را خیس کنید.قیصی این خورشت بهتر است ریز باشد تا در خورشت قشنگ تر دیده شود ولی من چون این قیصی را در منزل داشتم از همان استفاده کردم.(این خورشت قیصی است و نمی شود آن را با برگه زردآلو درست کرد.) چاشنی این خورشت سلیقه ای است و اگر دوست داشتید می توانید شکر یا آبلیمو را کم و زیاد کنید.زرشک رو حذف نکنید که حتی کسانی که زرشک دوست ندارن هم این خورشت رو با زرشک می پسندند.




نوع مطلب :
برچسب ها : خورشت آلو قیصی، خورشت، خورشت آلو، خورشت قیصی، غذا،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394
چهارشنبه 17 آبان 1396 10:59 ب.ظ
من هر روز یک وب سایت و سایت های اطلاعاتی را بازدید می کنم
خواندن مقالات یا بررسی، به جز این وبلاگ ارائه ویژگی بر اساس
محتوا.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 12:25 ب.ظ
A fascinating discussion is worth comment. I do believe that you ought to publish more about this issue, it
may not be a taboo matter but usually folks don't speak
about these subjects. To the next! Kind regards!!
چهارشنبه 9 اردیبهشت 1394 09:09 ب.ظ
یعنی داغون این خورشت شدم!
میشه رب انار هم بریزیم؟
زهرا قیدی :این خورشت به اندازه کافی چاشنی داره.می شه راحت ربش رو حذف کرد.ولی فکر نکنم رب انار خوب بشه. عزیز با سلیقه من .
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی