تبلیغات
طعم زندگی - پیراشکی گوشت
طعم زندگی
بیایید طعم خوبی به زندگیمون بدیم.
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من


یه پیراشکی ترد وسبک با دستور شف رویای عزیز مواد لازم:
آرد 500 گرم
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری سر پر
آب ولرم 1/2 استکان
شکر 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد کامل و 1 سفیده
شیر 1/2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
نمک 1 قاشق چای خوری
مواد رویه پیراشکی :
زرده تخم مرغ 1 عدد
 کنجد 2 قاشق غذا خوری
 
تهیه خمیر این پیراشکی بسیار راحت است.اول خمیر مایه رابا شکر در آب  ولرم می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه بماند تا پف کند.در ظرف گودی آرد را می ریزیم و نمک را با آن مخلوط می کنیم.سپس وسط آرد را گود می کنیم و شیر روغن مایع تخم مرغ و سفیده و مخلوط خمیر مایه را می ریزیم.اول با قاشق و سپس با دست هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید.خمیر را به مدت 1 ساعت با در بسته در جای گرم قرار می دهیم تا حجمش دو برابر شود.با این مقدار خمیر حدود 20 عدد پیراشکی اندازه نارنگی خواهید داشت.من مواد داخل پیراشکی را ننوشتم چون با هر ماده ای که دوست دارید می توانید آن را پر کنید.(مایه گوشت و قارچ-سوسیس-مواد پیتزا  و ....)وقتی خمیر آماده شد از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برمی داریم با مواد مورد نظرمان پرمی کنیم و گلوله کرده در سینی فر چرب شده با فاصله 2 سانت از هم می چینیم.دوباره به خمیر15 دقیقه استراحت می دهیم و بعد روی آن ها زرده مالیده و کنجد می پاشیم.و در فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که روی آن ها طلایی شود.نکته خمیر را زیاد با دست ورز ندهید چون گرمای دست باعث می شود خمیر روغن پس دهد.در ضمن باید بدانید این خمیر بعد از پخت دو برابر می شود پس سعی کنید نسبت مواد میانی به نان کم نشود.(وگرنه باید نان خالی بخورید )اگر خمیر اضافه آوردید می توانید آن ها را گلوله کرده مثل نان بپزید .این پیراشکی را می توانید در فریزر نگهداری کنید و بعد در ماکروویو گرم کنید.




نوع مطلب :
برچسب ها : پیراشکی، خمیر، غذای نانی، فست فود، ساندویچ،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 4 بهمن 1393
سه شنبه 17 مرداد 1396 12:29 ق.ظ
Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
Look advanced to more added agreeable from you!
By the way, how could we communicate?
پنجشنبه 29 تیر 1396 11:02 ب.ظ
hey there and thank you for your information – I have
certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical issues using this website, as I experienced to reload the web site
lots of times previous to I could get it to load correctly.
I had been wondering if your hosting is OK?
Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and
marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my
email and can look out for a lot more of your respective fascinating content.
Ensure that you update this again soon.
سه شنبه 7 بهمن 1393 06:28 ب.ظ
بسیار عالی و خوشمزه .متشکرم سرآشپز
زهرا قیدی از لطف شما ممنونم.خوشحالم که خوشتون اومد.ممنون که به وبلاگ من سر زدید.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی