تبلیغات
طعم زندگی - آش رشته
طعم زندگی
بیایید طعم خوبی به زندگیمون بدیم.
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من



یه آش همه پسند مخصوصا تو روزهای سرد زمستان
.درست کردنش هم بر خلاف تصور خیلی ها بسیار ساده است. مواد لازم:
عدس 2 پیمانه
لوبیا چیتی 1 پیمانه
نخود 1/2 پیمانه
رشته آشی 180 گرم
پیاز 1 عدد درشت
نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
آرد 1 قاشق غذا خوری
کشک غلیظ1 پیمانه
سبزی آش پاک شده و خرد شده 3 پیمانه
نعنا خشک 2 قاشق سوپ خوری

اول از همه باید از شب قبل حبوبات را خیس کنیم .حبوبات را در قابلمه ای جداگانه می پزیم.بعد درقابلمه دیگری  پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم.(بهتر است سایز قابلمه را به اندازه آشی که می خواهید داشته باشید انتخاب کنید.)یک قاشق از پیازداغ را بر می داریم برای تزیین.بعد زردچوبه و فلفل سیاه را درون پیاز داغ می ریزیم.مقدار زرد چوبه باید زیاد باشد مثلا حدود 1 قاشق سوپ خوری تا آش خوش رنگ شود.بعد 2/3 قابلمه را از آب پر می کنیم و در آن را می بندیم تا آب به جوش آید.وقتی جوش آمد سبزی را اضافه می کنیم تا بپزد.اگر سبزی تازه باشد نیم ساعت برای پخت آن کافی است.می توانیم با چشیدن متوجه پختن سبزی شویم.وقتی سبزی پخت حبوبات پخته را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا جوش آید حالا رشته را می ریزیم و هم می زنیم از این به بعد دیگر در قابلمه را نمی گذاریم.1قاشق آرد را در 1/2 فنجان آب سرد حل می کنیم و به آش اضافه می کنیم.وقتی رشته پخت کشک را می ریزیم و نمک آش را تنظیم می کنیم تا این لحظه هیچ نمکی به آش نزده ایم .(چون بعضی رشته ها یا کشک ها شور است .)از حالا به بعد زمانی که آش لعاب دلخواه ما را پیدا کرد گاز را خاموش می کنیم.(بعضی ها آش را کم آب دوست دارند و بعضی ها دوست دارند آبدار باشد.)در ظرفی نعنا خشک را در کمی روغن تفت می دهیم و از آن برای تزیین استفاده می کنیم.نکته :مواد آش اندازه دقیقی ندارد و سلیقه ای است شما می توانید کمتر حبوبات بریزید یا سبزی آن را کم و زیاد کنید.راستی یادم رفت بگم اون نقطه های نارنجی روی آش زعفرونه که چون کشک زیرش رقیق بود تا رفتم دوربین رو بیارم یه خورده از سر جاشون حرکت کردن با وجود اینکه کلی بهشون سفارش کرده بودم از جاتون تکون نخورید تا من دوربین رو بیارم.




نوع مطلب :
برچسب ها : آش، غذای نانی، غذای سنتی،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 9 بهمن 1393
سه شنبه 10 مرداد 1396 08:42 ب.ظ
It's actually a cool and helpful piece of information. I am glad that you shared this
helpful info with us. Please stay us informed like this.
Thank you for sharing.
سه شنبه 2 خرداد 1396 10:31 ب.ظ
When some one searches for his essential thing, so he/she desires to be available that in detail, thus that thing
is maintained over here.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 01:31 ق.ظ
Hi every one, here every one is sharing these kinds of knowledge, therefore it's fastidious to read this website, and I used to
visit this weblog daily.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی