تبلیغات
طعم زندگی - همبرگر خانگی
طعم زندگی
بیایید طعم خوبی به زندگیمون بدیم.
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من



این هم یه غذای کارمندی وحتی رژیمی .می تونید اصلا سرخش نکنید تو تابه دو طرفه گریل کنید.درست کردنش به نظر من از کتلت خیلی راحت تره دیگه رنده کاری و این حرفا رو نداره.
مواد لارم:
گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند 250 گرم
سویا خشک 1/3 پیمانه (که در آب ولرم 10 دقیقه خیس می کنیم و بعد آب آن را می گیریم.)
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 2 حبه یا پودر سیر 1 قاشق غذا خوری
عصاره گوشت بره الیت 1 عدد
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
سماق 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری طعم دار به میزان لازم

این مواد به ما 8 عدد همبرگر کوچک می دهد یا 4 عدد همبرگر بزرگ.(در عکس من از نان همبرگری کوچک استفاده کردم.) برای تهیه این همبرگر همه مواد رو در غذا ساز می ریزیم به جز آرد سوخاری و تخم مرغ.وقتی مواد مخلوط شد اول تخم مرغ رو می ریزیم و هم می زنیم و بعد آرد سوخاری رو در حدی اضاافه می کنیم که مواد  به دست نچسبه و قابل فرم دادن باشه.زیاد هم آرد نریزید که همبرگر خشک شود.حالا از یک قالب مدرن برای درست کردن همبرگر استفاده می کنیم ...در قوطی رب یا روغن یک کیلویی .(بایان قالب 8 عدد همبرگر خواهیم داشت.)منظورم همون در های پلاستیکی است که روی قوطی رب یا روغن می گذارن تا بعد از برداشتن در فلزی از اون در استفاده کنیم.یک کیسه فریزر بر می داریم و روی در قوطی می گذاریم و با قاشق از مایه همبرگر روی کیسه می ریزیم.و با دست کش یک بار مصرف که دستمون کرده ایم آنرا فرم می دهیم تا به شکل دایره در آید.ضخامت همبرگر باید به اندازه همان در رب باشد و نه ضخیم تر .(همبرگر بعد از پخت پف می کند )بعد همبرگر های آماده را در کمی روغن سرخ می کنیم یا در تابه دوطرفه گریل می کنیم.حالا درست کردن ساندویچ:اول نان را برش می زنیم بعد 1 قاشق سس مایونز کف نان می مالیم. همبرگر را گذاشته سس گوجه فرنگی می زنیم.گوجه فرنگی پیاز حلقه شده خیار شور و در آخر کاهو می گذاریم و نان را می بندیم.(البته من کاهو نداشتم ) به نظر من حلقه پیاز طعم خوبی به همبرگر می دهد  اگر شما دوست ندارید آن را حذف کنید.نکته:اگر خواستید همبرگر بزرگتری درست کنید از هر ظرفی که اندازه اش مناسبه استفاده کنید.(پیش دستی کوچک یا نعلبکی بزرگ بعضی فنجان ها) وقتی از کیسه فریزی استفاده می کنید هم ظرف زیری کثیف نمی شود هم همبرگر راحت از کیسه جدا می شود.راستی سس خردل برای تزیین همبرگر هم زیباست هم طعم خوبی به آن می دهد.







نوع مطلب :
برچسب ها : ساندویچ، همبرگر، برگرها، غذای نانی، فست فود،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 11 بهمن 1393
دوشنبه 12 فروردین 1398 12:54 ب.ظ
game
دوشنبه 12 فروردین 1398 09:10 ق.ظ
m
چهارشنبه 10 آبان 1396 05:12 ب.ظ
Thanks for sharing your thoughts about همبرگر.
Regards
سه شنبه 2 خرداد 1396 09:11 ق.ظ
You could certainly see your expertise in the work you write.
The world hopes for even more passionate writers like you
who are not afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 02:45 ب.ظ
At this time I am going away to do my breakfast, afterward
having my breakfast coming yet again to read further news.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی