تبلیغات
طعم زندگی - خمیر پیتزا چند منظوره
طعم زندگی
بیایید طعم خوبی به زندگیمون بدیم.
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من



این خمیر خیلی راحت و خوش دسته , برای همه چی هم به کار می آید پیراشکی پیتزا تارت غذایی و حتی به عنوان نان فانتزی
مواد لازم:
آرد سفید 4 پیمانه
خمیر مایه ریز 1 قاشق غذا خوری
آب ولرم 1/2 لیوان
شکر 1 قاشق مربا خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/4 پیمانه سر خالی


این دستور خمیری است که گفتم حالا اگه دوست داشتید باهاش پیتزا درست کنید پهنش کنید توی قالب پیتزا کمی چرب شده (با ضخامت نیم سانت چون خمیر پف می کنه) روش سس گوجه فرنگی بمالید آویشن بپاشید و موادی رو که دوست دارید روش بریزید و آخر هم روش پنیر پیزا بریزید.من در عکس بالا روی سس خلال پیاز خام و گوشت چرخ کرده تفت داده و فلفل دلمه ای نگینی ریختم شما می تونید سوسیس کالباس یا هر چیز دیگری رو استفاده کنید .می تونید مواد مورد نظرتون رو لای خمیر بپیچید و پیراشکی درست کنید یا در قالب تارت خمیر رو بگذارید و مینی پیتزا درست کنید یا اگه هیچی نداشتید خود خمیر رو چونه بزنید و نان درست کنید.(کیف کردید چقدر راه جلوی پاتون گذاشتم )خلاصه این خمیر همه جوره جواب می ده.و اما طرز تهیه :اول آرد رو در ظرف گودی بریزید وبا نمک مخلوط کنید.خمیر مایه را روی آب ولرمی که داریم بریزید و شکر را هم بریزید ولی هم نزنید فقط با نوک قاشق خمیر مایه را کمی این ور آون ور کنید یعنی در این حالت کمی از خمیر مایه خیس شده و کمی خشک باقی می ماند ولی خواهشا خمیر مایه را رها کنید اگر چه می دونم خیلی دوست دارید قاشق رو ببرید تا ته لیوان و هی هم بزنید.10دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه پف کند و بالا بیاید (لیوان را در جای گرم قرار دهید)بعد وسط آرد را گود کنید اول خمیر مایه بعد روغن مایع را روی آن بریزید و با قاشق مخلوط کنید اگر همه آرد حل شد و خمیر نرمی بدست اومد که از ظرف جدا شد و ظرف ما کاملا تمیز شد(یعنی ما یه ظزف تمیز داریم و یک گلوله خمیر وسط آن) خمیر ما آماده است اگر آرد به هم نچسبید و آب بیشتری می خواست کم کم آب ولرم اضافه کنید.خمیر آماده رو نیم ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود .حالاخمیر آماده استفاده است.نکته:این خمیر نیاز به ورز ندارد .مواد را با قاشق هم بزنید و چند لحظه آخر با دست مخلوط کنید.اگر زیاد ورز بدهید گرمای دست باعث کشدار شدن و پس دادن روغن خمیر می شود و کیفیت لازم را نخواهید داشت.




نوع مطلب :
برچسب ها : پیتزا، خمیر، غذای فانتزی، خمیر پیراشکی، پیراشکی،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 15 بهمن 1393
دوشنبه 12 فروردین 1398 12:52 ب.ظ
game
دوشنبه 12 فروردین 1398 09:10 ق.ظ
mmmm
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی